News & Events Events in 2012

Procesmanagement
Kluwer

Steeds meer organisaties stellen de klant centraal bij de inrichting van hun processen. Omdat de omgeving voortdurend verandert en klanten steeds andere eisen stellen, leidt dat vaak tot grote innovaties. Hoe kunt u de processen zo inrichten dat u aan die immer veranderende klantbehoefte kunt voldoen? Dat laten Henry Robben (Nyenrode), Jacques Blaauw (KLM CS), Wim de Ridder (Universiteit Twente), André Kuipers (astronaut), Philip Holt (Philips) en anderen, onder leiding van Maarten Bouwhuis (BNR nieuwsradio), op dit congres zien.

Deze beurs vindt plaats in Burgers' Zoo in Arnhem (Nederland). Klik hier voor meer info.

Donderdag 22 november 2012


KIZ Congres

Het KiZ-congres staat dit jaar volledig in het teken van onnodige zorg. Vanuit organisatorische, relationele en professionele kwaliteit wordt gekeken naar mogelijkheden om onnodige zorg af te remmen.

Aan bod komen onder andere overuse van zorg, het afbouwen/vervangen van richtlijnen, zelfmanagement en relationele kwaliteitszorg binnen de ouderenzorg.

Deze beurs vindt plaats in Burger's Zoo in Arnhem (Nederland). Klik hier voor meer info.

Woensdag 7 november 2012


Jaarcongres Zorgmarkt

Op dit zesde Jaarcongres Zorgmarkt wordt onderzocht in hoeverre co-makership tussen klant, zorgverlener en zorgverzekeraar kan bijdragen aan het terugdringen van de grootste problemen in de zorg zoals de toenemende vraag naar zorg en het streven naar maximale in plaats van optimale zorg.

Bart Berden, Albert van den Berg, Bas van de Goor, Wim van der Meeren, Greet Prins, Gert Westert en anderen praten u bij over:

  • Hoe zorgbestuurders om dienen te gaan met cliënten die zelf de regie nemen over hun zorg
  • De rol van de zorgverzekeraar bij zelfzorgmanagement
  • De grenzen van zelfregie van cliënten
  • Hoe zet je ehealth en social media in bij zelfmanagement?
  • Wat nanotechnologie betekent voor de zorg en voor zelfmanagement
  • Zelfmanagement in de praktijk: met cases uit cure en care

Deze beurs vindt plaats in Congrescentrum Papendal Arnhem (Nederland). Klik hier voor meer info.

Woensdag 6 juni 2012


16e Nationaal Kwaliteitscongres:
Less is more!
Sigma

Bedrijven en organisaties (over)leven niet alleen meer bij de gratie van omzet, winst of externe dienstverlening. Medewerkers, klanten, overheid en andere stakehouders spelen een even zo belangrijke rol, evenals milieu en omgeving. Naast de eigen verantwoordelijkheid heeft de organisatie anno nu ook een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid.

‘Less is more’ gaat dus niet alleen om bezuinigingen en besparingen, maar ook om minder en eenvoudiger regels, heldere processen, korte lijnen en slimme oplossingen. Om eenvoud en simplicity. Om ‘terug naar de basis’. Geen kwantiteit maar vooral: KWALITEIT! Voor de kwaliteitsmanager van vandaag ligt er een grote uitdaging om hierin mee te denken en te doen. Om ‘partner in business’ te zijn op alle niveaus.

Kom daarom 24 mei 2012 naar het Nationaal Kwaliteitscongres. Laat u inspireren door aansprekende praktijkverhalen. Doe kennis en ervaring op voor uw rol als ‘partner in business’ en om de kwaliteit in uw organisatie vorm te geven. Wissel ideeën uit met vakgenoten, leer van anderen en laat anderen van ú leren. Op deze dag ondervindt u een nieuw elan en kijkt u met een frisse blik naar uw eigen functie en organisatie. Meld u nu aan en profiteer van de vroegboekkorting.

Aan bod komen onder meer:

  • Lean voor gevorderden
  • Customer delight: waar ‘less more’ kan zijn
  • Compliance zonder franje
  • Processen die werken
  • MVO voor iedere organisatie
  • Wat Social Media voor u kan betekenen

Deze beurs vindt plaats in Burger's Zoo in Arnhem (Nederland). Klik hier voor meer info.

Donderdag 24 mei 2012


Auditing Network Event
Auditing Network Event

Het Auditing Network Event op 18 en 19 januari 2012 is dé kennis- en netwerkbijeenkomst over interne audits. Het thema "Blijf up-to-date!" loopt tijdens de 6e editie als een rode draad door het congres.

Om iedere congresdeelnemer de kans te geven maximaal profijt uit deze dag te halen is er een splitsing in vakgebieden:

  • Focus woensdag 18 januari 2012          Industrie
    Focus donderdag 19 januari 2012         Zorg, Onderwijs & Overheid

Op beide dagen staan netwerken en kennis uitwisselen centraal. Het congresprogramma bestaat uit:

  • Plenaire presentaties
  • Praktijkvoorbeelden
  • Workshop

Uiteraard krijgt u vele tips en handvatten aangereikt op deze interactieve dag voor én door interne auditoren, kwaliteitsmanagers, afdelingshoofden en KAM-managers

Deze beurs vindt plaats in de kantoren van Mikrocentrum, Kruisstraat 74, Eindhoven (Nederland). Klik hier voor meer info.

18 en 19 januari 2012


<< Previous 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 Next >>

 
Subscribe here for our free WEBISO and STARJET
Workshops!