News & Events Events in 2007

WEBISO workshops
Ockham is running a series of WEBISO workshops. This is your opportunity to hear about the ground-breaking developments in producing HSE & Quality manuals. Hear how to create, approve, distribute and maintain the perfect set of quality manuals. This solution could save you hours of frustrating paperwork and render the whole process totally effortless. This is a workshop you really cannot afford to miss!

Click here to check out the planning of the workshops organised in Belgium, the Netherlands, France, Germany and England. Click here to register for one of our Webiso seminars.


Auditing Network Event

Op donderdag 15 november 2007 organiseert het Mikrocentrum in samenwerking met De Gooijer Training & Coaching de tweede editie van het Auditing Network Event.
Waar in de eerste editie de auditor als mens centraal stond zulen we in deze editie gaan kijken naar de rapportage en feedback.
Wederom zal er een interactief programma zijn met nog meer gelegenheid tot ervaringen uitwisselen en vragen stellen.

Klik hier voor meer informatie...

15 november 2007, Talent Factory te Den Bosch (NL)


Jaarcongres Procesmanagement

Het jaarcongres Procesmanagement is bedoeld voor professionals die verantwoordelijk zijn voor het managen van processen bij organisaties. Het congres gaat o.a. over trends in business proces management, het implementeren van processen en het veranderen van organisaties, en over het meten en evalueren.

Klik hier voor meer informatie...

15 november 2007, CineMec te Ede (NL)


20ste Kwaliteitscongres, van drempels treden maken

Het 20ste Vlaams Kwaliteitscongres is er voor kwaliteitsmanagers, HR managers, leidinggevenden, teamleiders en voor hen die geïnteresseerd zijn in organisatie- en teamontwikkeling. Als je werkelijk je team wil betrekken, als je meer wil weten over het creëren van organisaties waarin individualiteit en verbondenheid samengaan, als je de kracht van zelforganisatie wil ervaren of als je wil werken aan je professionele effectiviteit dan is deelnemen aan dit 20ste Vlaams Kwaliteitscongres een juiste keuze.

Klik hier voor meer informatie...

11 & 12 oktober 2007, Lamot, Mechelen


11e Nationaal Kwaliteitscongres NL

Kluwer en Sigma organiseren alweer het 11e Nationaal Kwaliteitscongres. Ditmaal met het thema 'kwaliteit en innovatie'.

  • word innovatiever door procesverbeteringen
  • hoe vertaalt u signalen uit de markt naar productideeën?
  • sociale innovatie; (samen)werken op vernieuwende manieren
  • kennismanagement als voorwaarde voor innovatie

Donderdag 12 april 2007, 't Spant in Bussum (NL)


Quality 2007

Op donderdag 8 maart 2007 wordt Quality, vakbeurs voor het meten en managen van processen en excellence, voor de achtste maal georganiseerd, deze keer in Antwerp Xpo.

Quality heeft zoals steeds de ambitie de weerspiegeling te zijn van wat leeft op kwaliteitsgebied. En dat is heel wat.

  • Meer dan vroeger is er nood aan totaaloplossingen, waarbij diensten en producten noodzakelijkerwijs moeten aangevuld worden met ondersteunende software.
  • Het aloude gezegde ‘meten is weten’ heeft nu meer gewicht dan ooit. En dan hebben we het niet alleen over de conventionele meet- en testapparatuur, maar ook over managementtools die erop gericht zijn de prestaties van de onderneming en zijn processen te monitoren.
  • Onder druk van herwerkingen van verschillende normen werd de reeds ingezette beweging naar procesgericht denken de laatste jaren versneld doorgevoerd, met nieuwe noden aan het analyseren, optimaliseren en documenteren van processen, opleiding, advies en instrumentatie tot gevolg.
  • Kwaliteit is harder geworden dan vroeger. Meer en meer moet kwaliteit zijn rendement gaan bewijzen. De opkomst van met cijfers onderbouwde methodieken als Six Sigma is daar zeker niet vreemd aan.
  • Het besef dat kwaliteit een attitude is, meer dan systemen en procedures, is stilaan doorgedrongen, met een grotere aandacht voor tools en instrumenten voor sensibilisatie en cultuurverandering tot gevolg.

U merkt het, er is heel wat aan het gebeuren in de markt. Deze beurs biedt u een uitstekende gelegenheid de nieuwste trends in de markt te ontdekken en antwoorden te vinden op uw vragen. U vindt meer informatie over deze beurs op www.quality-expo.be.

8 maart 2007



 
Subscribe here for our free WEBISO and STARJET
Workshops!