News & Events Events in 2009


Kwaliteitsfestival: de kunst van kwaliteitszorg
Kluwer

Kwaliteit: de balans tussen structuur & cultuur Kwaliteit in de zorg of Kwaliteitszorg? U weet als geen ander dat dit een wereld van verschil is. Tot nu toe was het aanbrengen van structuur met behulp van kwaliteitssystemen leidend. Steeds vaker blijkt de heersende cultuur, de houding van de mensen, doorslaggevend voor het bereiken van Kwaliteitszorg. Het is zoeken naar evenwicht tussen de zachte en de harde kant van kwaliteit; de kunst te balanceren tussen cultuur en structuur. Kunst is de rode draad in het programma. U zult dit zien en ondervinden tijdens de plenaire presentaties, de interactieve parallelle sessies en interviews. Elke spreker voorziet zijn inhoudelijke presentatie van creatieve en culturele elementen, waarmee 'De Kunst van kwaliteitszorg' een extra dimensie krijgt.

Deze beurs vindt plaats in CineMec in Ede (Nederland).

26 november 2009


13e Nationaal Kwaliteitscongres
Sigma

Met vier aansprekende kwaliteitsthema's:
1. Het draait nog altijd om de KLANT
2. Competenties & creativiteit voor persoonlijke groei
3. Kwaliteitsmethoden & -modellen blijven actueel
4. Veranderen & verbeteren in de praktijk

Deze beurs vindt plaats in Burger's Zoo in Arnhem (Nederland). Klik hier voor meer info.

14 mei 2009


Quality 2009

Op donderdag 12 maart 2009 zal de 8ste editie van de vakbeurs Quality voor de 2de maal simultaan met de vakbeurs M+R in Antwerp expo worden georganiseerd.

Deze beurs biedt u een uitstekende gelegenheid de nieuwste trends in de markt te ontdekken en antwoorden te vinden op uw vragen. U vindt meer informatie over deze beurs op www.quality-expo.be.

beursstand WEBISO

12 maart 2009



 
Subscribe here for our free WEBISO and STARJET
Workshops!