News & Events Events in 2010

Jaarcongres Zorgmarkt
Zorgmarkt

Baten van de zorg:

  • De schade van de gezondheidszorg door Jan Anne Roukema
  • Zorg als investering door Jeroen van Breda Vriesman
  • Goede zorg is onbetaalbaar door Flip de Kam
  • Het individu: waarde en waardering door Wim de Bie
  • Twee keer de keuze uit zeven sessies

Deze beurs vindt plaats in Burger's Zoo in Arnhem (Nederland). Klik hier voor meer info.

Donderdag 2 december 2010


Procesmanagement
Kluwer

U staat als procesmanager voor een enorme uitdaging. Nieuwe concepten zijn nodig door anders denken. Kom naar het Jaarcongres Procesmanagement en praat mee over de richting waarin uw vak zich ontwikkelt.

Deze beurs vindt plaats in Cinemec in Ede (Nederland). Klik hier voor meer info.

Dinsdag 16 november 2010


KIZ Congres
Kluwer

Kwaliteit in de zorg is belangrijker dan ooit. Al 20 jaar is het tijdschrift Kwaliteit in Zorg - gestart als Kwaliteit in Beeld - hiervan het boegbeeld. Verantwoording is belangrijk maar niet voldoende: hoe kun je met passie vertrouwen creëren én verantwoorden? Laat u inspireren door vele bekenden uit het vakgebied over deze belangrijke kwaliteitsdriehoek en kom naar het jubileumcongres van KiZ!

Deze beurs vindt plaats in Burger's Zoo in Arnhem (Nederland). Klik hier voor meer info.

Woensdag 10 november 2010


BPM Congres
Heliview

Procesmanagement is inmiddels de belangrijkste trend in het moderne bedrijfsleven. Het is vaak verkleed als vele andere dingen, maar uiteindelijk gaat het om het feit dat de waarde die de business kan afgeven afhangt van de effectiviteit waarop bedrijfsprocessen worden uitgevoerd. Het zijn niet alleen die processen die extra waarde toevoegen voor (toekomstige) klanten, maar ook interne processen die zorgen voor het succesvol managen van de organisatie.

Deze beurs vindt plaats in Figi, Het Rond in ZEIST (Nederland). Klik hier voor meer info.

Woensdag 27 oktober 2010


14e Nationaal Kwaliteitscongres:
Kwaliteit: beleving & verbetering
Sigma

Met vier aansprekende kwaliteitsthema’s:
1. Continue verbeteren
2. Kwaliteitsbeleving van de klant
3. De mens en kwaliteit
4. De organisatie van de toekomst

Als kwaliteitskundige bent u de drijvende kracht achter kwaliteit, de beleving en verbetering in en van uw organisatie. Een organisatie die klaar moet zijn voor de toekomst. U wilt daarom weten wat er speelt; niet alleen in de diepte maar ook in de breedte.

Kom daarom 20 mei naar het Nationaal Kwaliteitscongres waar actuele en vakinhoudelijke onderwerpen de revue passeren. Waar u hoort hoe andere organisaties hun kwaliteit vormgeven, wat klanten beweegt en welke trends belangrijk zijn. Een congres waar u volop inspiratie opdoet – van eye-openers tot praktische toepassingen.

Deze beurs vindt plaats in Burger's Zoo in Arnhem (Nederland). Klik hier voor meer info.

Donderdag 20 mei 2010


Auditing Network Event
Mikrocentrum

Op 21 januari 2010 vindt voor de 4e keer het Auditing Network Event plaats. Deze interactieve dag voor interne auditors en kwaliteitsmanagers heeft als thema: “Mijn missie en visie als auditor"

Het kwaliteitssysteem valt of staat met goede, betrokken en gemotiveerde auditors. Tijdens de vorige dag is “Motivatie” uitgebreid aan de orde gekomen. Nu gaan we een slag dieper. Wat is de drijfveer van mensen? Wat maakt ze betrokken? Verantwoordelijkheidsgevoel, eer, trots zijn een aantal sleutelwoorden die hierbij een rol spelen. Welke invloed heeft de bedrijfscultuur op de acceptatie en betrokkenheid bij het managementsysteem en op de missie en visie van de auditor? En laten we hier ook de invloed van bedrijfscultuur op de houding van de auditee niet vergeten.

Verder is er op de dag ruim de tijd om ervaringen uit te wisselen, nieuwe contacten op te doen en op verfrissende ideeën gebracht te worden.

Het Auditing Network Event geeft u de mogelijkheid om nieuwe kennis op te doen en het auditten eens vanuit een ander perspectief te bekijken.
We gaan werken met lezingen, workshops, onderlinge uitwisseling, discussie, interview, enzovoort.
Bovendien kunt u tijdens de expositie kennis maken met bedrijven en instellingen die concreet kunnen bijdragen aan de kwaliteit binnen uw bedrijf en voor deskundig advies kunnen zorgen.

Thema’s die de revue zullen passeren zijn:
- Wat is de drijfveer van mensen?
- Wat is de invloed van de bedrijfscultuur?
- Wat is mijn missie en visie bij het auditten?

Deze beurs vindt plaats in de kantoren van Mikrocentrum, Kruisstraat 74, Eindhoven (Nederland). Klik hier voor meer info.

21 januari 2010

 



 
Subscribe here for our free WEBISO and STARJET
Workshops!